spomincice logoxlogo

Podprite nas

Notranja stiska ob demenci trka na mnoga vrata…

…a Vaša dobrodelnost jo lahko močno ublaži…

Spoštovani!
Demenca, bolezen današnjega časa, se kaže kot eden izmed mnogih nenormalnih obrazov starosti. Še več, s svojimi značilnostmi posega v celotno družino in postane družinska bolezen. Prav zato so svojci tisti, ki potrebujejo čim več informacij o demenci, spremembi bolnikove osebnosti in vedenja, o razumevanju oseb z demenco in značilnostih prehajanja iz začetnega v končni stadij bolezni. Pomemben cilj SPOMINČICE ŠENTJUR je ozaveščanje o demenci. Program dela je zastavljen na predavanjih za širšo javnost in na izobraževalni program za svojce ter na mesečnih skupinah za samopomoč obolelim in njihovim svojcem.
A poleg številnih prostovoljnih ur opravljenega dela v naši SPOMINČICI potrebujemo za uresničitev programa dela tudi finančna sredstva.
Prisrčno Vas nagovarjamo za pomoč :
  • ali v obliki podaritve dela dohodnine , saj se bo z izpolnitvijo spodaj priloženega obrazca, namesto v državni proračun , ta del dohodnine namenil nam kot pomoč za naše poslanstvo-ozaveščanje o demenci , 
  • ali da postanete naš donator s poljubnim nakazilom na naš TRR : SI56 6100 0000 9594 811, odprt pri Delavski Hranilnici Celje,
  • ali postanite naš član saj je vsaka pomoč dobrodošla

Verjemite, vsak Vaš evro bo za nas dragoceno darilo, neskončno bomo hvaležni za Vašo podporo pri realizaciji našega programa dela.

Iskrena Vam hvala!

Združenje zahodnoštajerske pokrajine za pomoč pri demenci, SPOMINČICA ŠENTJUR,
Predsednica, Mojca Stopar